Ambient on/off

РЕОБЈАВА ! Собиранка во Куманово (последен ден за пријави)

15 Day 1,689, 02:40 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добро утро/Добар ден еМакедонци

Свесни сме за еден куп турбулентни периоди и нервози па така седејки на чатот решив да организираме една собиранка.

Луѓе имаме доволно за организација е сега потребни се луѓе кои ке потврдат присуство.
Прв

read more »

[EDIT:Порака во инбокс за сигурно присуство]Собиранка во Куманово !

54 Day 1,685, 08:25 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добро утро/Добар ден еМакедонци

Свесни сме за еден куп турбулентни периоди и нервози па така седејки на чатот решив да организираме една собиранка.

Луѓе имаме доволно за организација е сега потребни се луѓе кои ке потврдат присуство.
Прв

read more »