Ambient on/off

ОБЕДИНЕТИ !!!

17 Day 2,009, 14:40 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Утре е денот кој порано ги полнел стадионите во македонија... ФИНАЛЕ КУП НА РМ !!! ЗАТОА СИТЕ НА СТАДИОН
ТЕТЕКС - шкурдија
Среда 22.05.2013
20-00 ГРАДСКИ СТАДИОН СКОПЈЕ ( ФИЛИП 2 МАКЕДОНСКИ ) КАРТА 60-120 ден !!!!!! ЗА ТЕТЕКС, ЗА МАКЕДОНСКО ТЕТОВ

read more »

Повод 50 БХ - Поделба 300 здравје за секого [ ЗАВРШЕНО ]

269 Day 1,980, 14:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Добро вечер на сите еМАКЕДОНЦИ
По повод освоениот 50 БХ МЕДАЛ од кој поголемиот број се за македонија решив да поделам по 300 здравје за секој , односно 30 Љ5 Лебчиња за секој
Се што треба да направите е

1) Адд за пријател
2) Воте на статијата

read more »

ММ АКЦИЈА !!

37 Day 1,973, 14:03 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Најпрвин Здраво...
Ова е мој весник кој сега го отворив, воедно и моја прва статија такашто се потребни 1000 субови за да го достигнам ММ Медалот...
Кога ја играв порано играва најбрз начин освен поделба беше и ММ АКЦИЈАТА , тогаш имаше секој втор

read more »