Ambient on/off

Join the new world

 

Повод 50 БХ - Поделба 300 здравје за секого [ ЗАВРШЕНО ]

Day 1,980, 14:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) USA by Iseung

Добро вечер на сите еМАКЕДОНЦИ
По повод освоениот 50 БХ МЕДАЛ од кој поголемиот број се за македонија решив да поделам по 300 здравје за секој , односно 30 Љ5 Лебчиња за секој
Се што треба да направите е

1) Адд за пријател
2) Воте на статијата
3) Суб на весникот
4) Шаут/ Разгласи
5)Во коментар пиши број на воте и суб

Би ве замолил да ги исполните сите чекори се со цел побрзо да се рашири и да добијат сите како вие така и јас, а и да ме мотивирате да продолжам со исто темпо !!!
И на крај да напоменам дека ова е само почеток зашто за 100ти БХ ЌЕ НАПРАВАМ МНОГУ ПОГОЛЕМА ПОДЕЛБА !!!!!


ДА СТЕ МИ ЖИВИ И ЗДРАВИ
ДА ЖИВЕЕ МАКЕДОНИЈА и еМАКЕДОНИЈА !!!
ДА ЖИВЕЕ МТО ( РЕДОТ НА МАКЕДОНСКИТЕ ТЕМПЛАРИ )
ПОЗДРАФ ДО АМИНТА МАКЕДОНЕЦОТ
ПОЗДРАФ ДО НИКОЛА МАКЕДОН
ПОЗДРАФ ДО НЕПОГРЕШЛИВИОТ ЕЛ ЧЕ Г

ПОДЕЛБАТА Е ЗАВРШЕНА , ПОДЕЛЕНО Е НАД 75000 ЗДРАВЈЕ


ЗА ШАУТ: Повод 50 БХ - Поделба 300 здравје за секого http://www.erepublik.com/en/article/50-1-2249577/1/20

 

Comments

Blackbeard II
Blackbeard II Day 1,980, 14:49

sub + vote ne treba nisto , samo prodolzi taka o/

KarateMK
KarateMK Day 1,981, 00:55

Вонредна Вест!!!!! [KarateMK]
http://www.erepublik.com/en/article/-karatemk-1-2249720/1/20

El Che G
El Che G Day 1,980, 14:50

o7

CobeMakedonski
CobeMakedonski Day 1,980, 14:50

cestito 07 ne treba nisto 🙂 ajde teraj na kaj 100 🙂

seki1
seki1 Day 1,980, 15:01

5/47

Jasmmine
Jasmmine Day 1,980, 15:02

8/48

L E G I O N
L E G I O N Day 1,980, 15:03

8/48 Честито 🙂

Jurukov
Jurukov Day 1,980, 15:04

sub 49

o7

Blagojcee
Blagojcee Day 1,980, 15:09

10/50

Dreamer153
Dreamer153 Day 1,980, 15:10

v12/s51 + shout

Egej1
Egej1 Day 1,980, 15:11

13/52

Zmajeviti
Zmajeviti Day 1,980, 15:11

14 53

Hector Moraga
Hector Moraga Day 1,980, 15:11

v16/s54

o7!!!!

mamatibas
mamatibas Day 1,980, 15:12

17/55

Anthony Tony Soprano
Anthony Tony Soprano Day 1,980, 15:14

v19 s55
o7

inabg
inabg Day 1,980, 15:15

18/57

Tissi
Tissi Day 1,980, 15:16

s58 v20

Lee the Rebel
Lee the Rebel Day 1,980, 15:16

21 vote 59 sub add shout

Petrush
Petrush Day 1,980, 15:20

v 25 s 60 add shout

Volk No1
Volk No1 Day 1,980, 15:20

imas v+s samo napred.Ne treba nisto.

TrigerSRB
TrigerSRB Day 1,980, 15:22

26/62

o/

T110E5
T110E5 Day 1,980, 15:27

o/. Ne treba nisto

VegaMKD
VegaMKD Day 1,980, 15:29

v28 s62

Taso Legenda
Taso Legenda Day 1,980, 15:30

Честитки 🙂

UberMakedoner
UberMakedoner Day 1,980, 15:37

66 32

Red Stefan
Red Stefan Day 1,980, 15:39

v33 s67

Wendy Power
Wendy Power Day 1,980, 15:42

xD

NooooBooooT
NooooBooooT Day 1,980, 15:42

68 35 add shout

Korkac
Korkac Day 1,980, 15:43

v36 s39
Plus site tochki od spisokot se ispolneti 😃
o7

truba66
truba66 Day 1,980, 15:49

39 / 71 + add + shout

LordPajo
LordPajo Day 1,980, 15:51

40/72 + add + shout

GemaMilos
GemaMilos Day 1,980, 15:56

v41, sub 73, add i shout
o7

stanisavs
stanisavs Day 1,980, 15:57

43/74

Sparrow23
Sparrow23 Day 1,980, 16:02

45/75

GOZLAA
GOZLAA Day 1,980, 16:04

77

MACEDONP4
MACEDONP4 Day 1,980, 16:05

776 sub + 46 v + add + shout

etljo stnov
etljo stnov Day 1,980, 16:08

глас 47, претплата 79, приjaтел, извик
Да ти се множат ! о/

ivelinkata
ivelinkata Day 1,980, 16:12

48/80

Zap6
Zap6 Day 1,980, 16:33

50/82

NovatoX3
NovatoX3 Day 1,980, 17:07

V53/S85

LevK0
LevK0 Day 1,980, 17:13

54/86 + add + shout

Bojan Koloren
Bojan Koloren Day 1,980, 17:23

imas se osven shout ne mi dava 10 min glupost
doniraj na drugite mesto na mene
poz

Darkman87
Darkman87 Day 1,980, 17:29

v57 s90

Bruno Argento
Bruno Argento Day 1,980, 17:35

S 91
V 58
Add!
Shout!

Brane Petrusevski
Brane Petrusevski Day 1,980, 17:35

v59/s92

Ante-os
Ante-os Day 1,980, 17:42

s 94 , v 60

krembananka
krembananka Day 1,980, 17:52

61/95
o7

ReJalao
ReJalao Day 1,980, 18:03

63/97

pily6241
pily6241 Day 1,980, 18:13

64/98

David Pineda
David Pineda Day 1,980, 18:15

65v 99s 😃

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.