Ambient on/off

[Qeveria]Perfundimi i mandatit

8 Day 3,211, 09:52 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysisPershendetje motra dhe vellezer

Edhe ketij mandati veq se i erdhi fundi.Ishte nje muaj kryesisht i qete per eShqiperine.Pasi qe regjionet origjinale veqse i kishim te siguruara(e me … read more »

[MoFa]TW me Belgjiken dhe te tjera

8 Day 3,202, 13:12 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysis


Pershendetje te gjitheve,shpresojme se po kaloni mire
Ne artikullin ne vijim ne pika te shkurtra do njiheni me me te rejat nga loja.Risi ne mekanizma te lojes nuk ka por nuk mund te themi … read more »

[MoFa]Situata ne eShqiperi dhe eBote

5 Day 3,185, 15:53 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysisPershendetje te gjitheve,shpresoj po kaloni mire ne RL dhe ketu ne eRep..
eRep eshte loje luftarake dhe synimi i shteteve eshte i ndryshem,varesisht edhe nga forca e tyre,per disa sukses … read more »

[Qeveria]Situata ne eShqiperi dhe bote

16 Day 3,013, 08:09 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysis

[Qeveria]Situata ne eShqiperi dhe bote

Pershendetje te gjitheve,shpresoj po kaloni mire ne RL sepse loja ne pergjithesi cdo dite sa vie e behet me monotone.
eRep eshte loje luftarake dhe synimi i shteteve eshte i ndryshem, … read more »

[Qeveria] Statistika te komunitetit shqiptar

22 Day 2,986, 05:25 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Statistika te komunitetit shqiptar

Pershendetje te gjitheve,shpresoj po ia kaloni mire ne keto dite te acarta ne RL por shume te zjarrta dhe te lavdishme ketu ne eRep.

Nga aspekti social ditet e arta te komunitetit tone … read more »