Ambient on/off

ПРЦ за сите пари!!! [DexterMKD]

19 Day 1,587, 04:13 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво еМакедонци, овде нема многу што да се кажува мала помош до еБугарија а мало прцкање на еТурција!!! Се надевам не ги болеше многу 😃


read more »

Тенковите и Струме се сложија да го подржат Don Tas

61 Day 1,379, 08:18 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво еМакедонци, мене ме нема ме нема па ќе се изгубам и па ќе напишам две статии во два дена 😛

Иако во нашата мила држава постои служба наречена ДБК на чело со Voix of Macedonia (Сашо Мијалков), која се бави со разузнавање на тековните загово

read more »

ONE PICTURE = 1000 WORDS

105 Day 1,377, 08:33 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

SCYMEX, AEXIL, KANOPY AND MUDASH VS EDEN small TANKS

NO COMMENT HAHAHAHAAA

[img][/img]

Сите бидете ми со 2400 здравје 😃

П.С. И ќе ве замолам сите да ми помогнете да стигне статијава во топ 5

read more »

Овде нешто многу смрди...

34 Day 1,341, 03:12 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво живо еМакедонци.

Неколку дена веќе не ми е јасно како и зашто губиме... Кај мене се појави сомнеж дека овде некој ја еб* кокошката а не е петел и затоа почнав малку да копам и што подлабоко копав почна повеќе да смрди...

Сите знаеме дек

read more »

Приказната на DexterMKD

115 Day 1,317, 04:27 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво брака и сестри,

После шест месечно играње дојде и моментот кога јас станав член во паравоена единица и многу сум среќен...

Почетоците ми беа многу тешки што да ви кажам, талкав по играва на сите страни молев да ме примат во некоја параво

read more »