Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Subscribe in my newspaper, I will subscribe in yours, no matter where you are from.

Servet plasin nga inati :p

18 Day 1,993, 06:05 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ne kete artikull do t'ju shfaq nje foto qe ndoshta shume nga ju e keni pare ne facebook. Por gjeja qe me beri per te qeshur ishte nje koment nga je serv. Ai po ankohet pse nuk eshte shkruar faleminderit ne gjuhen serve dhe pse eshte shkruar

read more »

Sa jemi të gatshëm për AirStrike?

11 Day 1,975, 04:47 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis
Po e shkruaj një artikull të shkurtë dhe me disa pyetje shumë të thjeshta.

Unë si një qytetar i thjeshtë, nuk do të kisha dëshirë që të më tregonit se ku do të bëhet airstrike dhe kur. Por më shumë do të më interesonin këto në vazhdim:
- … read more »

Një zgjidhje e thjeshtë për çdo Shqipëtar

36 Day 1,973, 08:49 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentDesha qe t'ju them se te gjith jemi ne krizë këto ditët e fundit. Edhe luftat naj morrën të gjith stokun që e kishim. Kemi mbet pa ALL dhe pa Gold andaj mendoj që një zgjidhje shumë e thjesht për t'i ndihmuar njëri tjetrit është t'i bejm … read more »