Ambient on/off

[SVL] PJ-vaalit ovat ovella

6 Day 1,941, 07:33 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysisTaas ovat PJ-vaalit tulossa. SVL:ssä pidettiin puoluekokous, jossa päätettiin puolueemme virallinen puheenjohtajaehdokas. Ehdokkaina olivat Golpel, Nupa Turtiainen ja Sami345. Kun esivaalit kokouksessa … read more »

[SVL] Kelvollisen presidenttiehdokkaan metsästys

21 Day 1,929, 10:18 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysis


Suurmiehillä suuret logot.

SVL:ssä pidettiin lähiaikoina puoluekokous tulevista presidentinvaaleista. Koska puolueellamme ei ollut omia presidentiksi haluavia jäseniä sen jälkeen, kun ainoa … read more »

[SVL] Helmikuun kansanedustajaehdokkaat

7 Day 1,923, 06:39 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysis

Tervehdys kansalaiset!

Eduskuntavaalit ovat jälleen ovella ja tällä kertaa ne ovatkin hieman poikkeukselliset, koska todennäköisesti eduskuntaan pääseekin tällä kaudella vain 10 kansanedustajaa. SVL:ltä on ehdokkaita eduskuntaan tällä … read more »

[SVL] Tulevat PJ-vaalit

4 Day 1,913, 09:39 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysis


On se vaan niin hieno logo!

Puheenjohtajavaalit ovat huomenna ja tällä kertaa puolueemme uudistuu mukavasti. Dicktaattori Temski on saatu luopumaan vallastaan ja uudeksi puheenjohtajaksi oli … read more »

Sinivalkoisen Liiton yksivuotispäivät

14 Day 1,909, 12:08 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysisIdea kahden oikeistopuolueen, Kansallisdemokraattisen Puolueen (KDP) ja Sinisen Puolueen (SP) fuusioimisesta syntyi tammikuussa 2012. Tuolloin molemmilla puolueilla oli hankalat ajat: KDP kärsi liian … read more »