Ambient on/off

Join the new world

 

[SVL] Tulevat PJ-vaalit

Day 1,913, 09:39 Published in Finland Finland by Sinivalkoinen Liitto

On se vaan niin hieno logo!

Puheenjohtajavaalit ovat huomenna ja tällä kertaa puolueemme uudistuu mukavasti. Dicktaattori Temski on saatu luopumaan vallastaan ja uudeksi puheenjohtajaksi oli virallisesti 2 aivan uutta halukasta, Golpel ja Zalizare. Eilen pidetyn kokousäänestyksen myötä esivaalien voittajaksi päätyi Zalizare, joten muistakaa antaa ääni hänelle!


Zalizare - SVL:n virallinen ehdokas PJ-vaaleissaOlipa kerran suloinen tytön tyllerö nimeltään Tessi. Hän uurasti isoäitinsä low-iron-alueella sijaitsevassa rautakaivoksessa. Heikko lapsonen ei kyennyt raatamaan aikuisten lailla, joten hänet viskattiin bordelliin orjaksi.

Vuosia myöhemmin hän pakeni setänsä bordellista ja liittyi Sinivalkoiseen Liittoon. Siellä hänen positiivinen olemuksensa ja antelias käytöksensä nostivat hänet suureen suosioon. PJ:ksi tullessaan hän villitsi koko puolueen, ja pian jäsenistön iskulauseeksi tulikin "Tessi hoitaa!"

Erään aikakauden loppu kuitenkin koittaa nyt. Tessi siirtyy pois PJ:n asemasta keskittyäkseen puolueen palvelemiseen kulissien takana. (Lisäksi Tessi haluaa uran lonkeropornon parissa. -pakasteasiamies-edit)Väistyvän puheenjohtajan puhe

Olen ollut tässä puolueesta sen perustamisesta alkaen, päässyt sen kautta 7:n kertaa eduskuntaan, ollut puheenjohtajana jo kahteen otteeseen ja nähnyt tämän puolueen parhaimmat ja huonoimmat hetket, enkä vaihtaisi näitä kokemuksia mihinkään. Ajat kuitenkin muuttuvat, vanhoja pelaajia lopettaa, uusia tulee tilalle, tulee tämä kuuluisa ns. sukupolvenvaihdos. Kun aloitin tämän pelin, en olisi ikinä uskonut pääseväni näin "korkealle" tässä pelissä tai tutustuvani näin moneen hienoon ihmiseen, niin puolueessa kuin muuallakin. Mutta vielä vähemmän uskovani sanovani tätä, "on aika antaa seuraavan sukupolven kukoistaa". Mutta näin se vaan on, nyt on aika antaa uusien pelaajien ottaa vastuuta puoluetoimista ja nämä PJ-vaalit tulevat olemaan ikimuistoiset: SVL:llä on Zalizare, KL:llä Aaltoliike ja RJ:llä Punakuono puheenjohtajaksi kärkkymässä. Nyt on siis kunnon PJ-vaalit tulossa ja jään mielenkiinnolla seuraamaan sivusta mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Toivotan Zalizarelle kaikkea hyvää ja uskon, että puolueemme on erittäin hyvissä käsissä, kun olet johdossa.


- Väistyvä puheenjohtaja Temskih

Muista siis äänestää Zalizarea PJ-vaaleissa!
 

Comments

9axel5
9axel5 Day 1,913, 09:44

+1 koska touhou

Fineros
Fineros Day 1,913, 09:44

SVL! o/

TheJuliusCaesar
TheJuliusCaesar Day 1,913, 10:26

Temski! o7

Zalizare
Zalizare Day 1,913, 10:30

Kiitokset Temskille! o/

Zordacz Day 1,914, 11:18

Comment deleted

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.