Ambient on/off

Marrveshjet...

4 Day 1,868, 16:32 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Si thuani ta bejme nje marrveshje me:Rumunet,Turqit,Egjiptit,Francezet,Arabet,Izraelinw,Italianet,Kroatet,Boshnjaket qe per cdo dit ta sulmojme Serbin

read more »

Si te behet eShqiperia...

2 Day 1,858, 11:06 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Si te behet eShqieria e madhe.
Shperndane ne faqe te medha kete loje dhe thuani qe eShqiperise i duhen menjehere 300 ushtar.
Mund ta shperndani dhe ne ndonje kanal si p.sh. ne Top Chanel.
Pasaj kur te dalin keto lojtar ne div 3-4 eShqiperia do te

read more »

Partia Revolucionere dhe Politika

0 Day 1,856, 11:28 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Kam kandiduar per kryeatar te Partis Revolucionare ju lutem zgjedhemni si kryetar dhe une do te bej nje ndryshim te madh te eShqiperis.
Aleancat do te jene fantastike jo aleance me Grekun.
Aleancat do te jene te gjithe te njejta por me perjashtim

read more »

Mision i ri

1 Day 1,856, 04:35 Published in Albania Albania Financial business Financial business

Mision i riiiiiii

read more »