Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

1. Sub my newspaper
2. PM me with the number and your newspaper link.
3. I'll sub you back 🙂

[MoD] Thjesht EPIKE

52 Day 2,165, 14:22 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysisPershendetje bashkatdhetar!

JA DOLEM MBANE!!! 🙂

Eshte teper e veshtire te gjehen fjalet e duhura per te pershkruar mundin, organizimin, emocjonet dhe madheshtine e asaj Lufte Epike!read more »

[MoD] AS i Malit te Zi

65 Day 2,162, 13:35 Published in Albania Albania Battle orders Battle ordersPershendetje bashkatdhetar!

Zgjedhjet per kongres jan pas pak ditesh. Duke patur parasysh qe eIndia do mundohet te luftoje serjozisht per ta siguruar ate, jemi munduar per ta vonuar sulmin e saj … read more »

[MoD] Objektivat dhe Puna 2

16 Day 2,158, 15:20 Published in Albania Albania Battle orders Battle ordersPershendetje bashkatdhetar!

Zgjedhjet per Kongres po afrojne dhe siç dihet shumica e shteteve nen pushtim total mundohen te organizojne RW serjoze, kunder pushtuesve te tyre, per te fituar te pakten … read more »

MoD: Objektivat dhe Puna

29 Day 2,148, 13:51 Published in Albania Albania Battle orders Battle ordersPershendetje bashkatdhetar!

Ky artikull eshte nje paraqitje e shkurter e objektivave kryesor dhe organizimit te punes te Ministrise se Mbrojtjes per kete muaj.

Nuk diskutohet qe prio maksimale read more »

Shqiptar! Lejeni Malin e Zi te fitoje! (day 2139)

13 Day 2,139, 15:41 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysis

Pershendetje qytetar te eShqiperise,

Siç i keni pare rrjedhat e fundit, Serbia na ka propozuar si NE dhe dihet qe nuk kemi fuqi per tu matur me ta! Gjithashtu kemi edhe nje lufte tjeter te hapur me Malin e Zi!

Cfare do ishte mire te benim ne?

read more »