Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Proud.Macedonian's Voice! - Гласот на Горд.Македонец!

SUBSCRIBE!!

[МКД]Нема повеќе кал! / [EN]No more mud!

22 Day 1,303, 09:20 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Good afternoon e-Macedonia, good afternoon e-Europe, good afternoon e-World!

19.05.2011. The e-country southern from e-Macedonia was full of mud! 🙁13.06.2011. read more »

Акција суб за суб! - Помогни ми мене, помогни си себе си!

27 Day 1,295, 13:29 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Добровечер е-читатели !

После подолго отсутсво од новинарската дејност решив да направам акција од видот "суб за суб". Главната цел на акцијата е што поголем број новинари да се закитат со ММ медалот.

Да не должам многу, правилата … read more »

Вечни малери.

24 Day 1,247, 13:24 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Добровечер еМакедонци и еМакедонки каде и да сте!

За разлика од минатите две статии, во оваа ќе се изразам кратко и конкретно. Веќе нема никакви дилеми дека сме ВЕЧНИ МАЛЕРИ. 😕

1. Само еден месец по додавањето на еМакедонија,read more »

Моменталната ситуација на политичката сцена + Виц!

12 Day 1,234, 06:10 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

И покрај новозапочната војна со Бугарија, имаше уште еден настан кој го окарактеризира вчерашниот ден. Тоа без сомнение беа Претседателските Избори. Прво сакам да напоменам, дека искрено жалам што ОеМ не излезе со свој, искусен кандидат на изборите.

read more »

Гласникот на Proud.Macedonian!

10 Day 1,221, 14:50 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

Добровечер Македонијо каде и да си!

Зошто се решив да отворам сопствен весник?

Првото нешто што сакам да го напоменам во мојава прва статија е причината: зошто се решив на ваков чекор, на отварање на весник. Главната причина која … read more »