Ambient on/off

Како пак до моќна империја!?

10 Day 2,054, 16:12 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Статијава е наменета за сегашните и идни Претседател и Конгресмени на еМакедонија.
Се поставува прашањето како тоа еМакедонија светска велесила до пред година дена,денес да ја нема од картата на светот???Одговорот е едноставен-немање на државна стра

read more »