Ambient on/off

Чоколадце од ТРУПЕР!

11 Day 2,503, 07:14 Published in Chile Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ај сеа идеме вака:
1. Втора мисија по ред (3 артикли со по 25 коментара)
2. Секој шо ќе коментира нека го отвори наредниот линк и нека коментира на другиот артикл!
3. Така идеме до крај (ако сте умни Трупер ќе ви даде чоколадЦе)

Значи да повтор

read more »

Куров ми Ленче

27 Day 2,501, 05:27 Published in Chile Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Со таа изрека “куров ми ленче“ ќе го започнам овој артикл, кој не е ништо посебно... Ова го пишувам само за да соберам 25 ебани коментари!!
ДА ГО МОЧАМ ПЛАТО ОД ЌЕРАМИДИ

read more »

Двоглав ОреЉ

17 Day 1,832, 15:30 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Незнам момци и девојки каде видовте денес дека момакот држи калаш у рака?! Тоа е се само фотошоп за да се попали народот и да се направат тензии!
Јас од сопствени извори дојдов до две НОВИ фотографии, ама неможам да се одлучам која е правата, па сак

read more »

2 години Ерепублик

13 Day 1,793, 04:21 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Еве стигна и мој ред да пишам статиичка за 2 години “стаж“ во играва. Немам што да кажам многу освен тоа дека бев сведок на среќни и тажни моменти. Моменти на гордост, но и срам. Моменти исполнети со патриотизам, но и моменти исполенти со меѓусебни п

read more »

Споредба Шумоликовски-Меси

9 Day 1,792, 15:54 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

1. Шумоликовски нема промашено пенал, Меси има.
2. Шумоликовски има 80 настапи за МАКЕДОНИЈА, Меси нема.
3. Шумоликовски има постигнато 1 гол за МАКЕДОНИЈА, Меси нема.
4. Шумоликовски е МАКЕДОНЕЦ, Меси не е.
5. Шумоликовски носи поголем број на к

read more »