Ambient on/off

Meanwhile in Montenegro...

2 Day 1,788, 10:59 Published in Montenegro Montenegro Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


read more »

Где еЦрногорци проводе своје време док играју eRepublik

13 Day 1,780, 06:03 Published in Montenegro Montenegro Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

read more »

[MKD/MNE] 10 Црногорски заповеди | 10 Crnogorskih zapovesti

4 Day 1,734, 05:24 Published in Montenegro Montenegro Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment1.Човекот се раѓа уморен и живее за да се одмара.
2.Сакај го креветот свој, како самиот себе.
3.Одмарај се преку ден, за да можеш навечер да спиеш.
4.Не работи, работењето убива.
5.Ако видиш некој … read more »

United for Media Mogul Medal [MK/MNE/SRB]

5 Day 1,709, 02:19 Published in Montenegro Montenegro Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

United for Media Mogul Medal [MK/MNE/SRB]

MK: Заради тоа што сите имаме проблем да го добиеме Media Mogul еве вака здружено сите ќе се потрудиме да си помогнеме меѓу себе!!!
Како да се учествува?

1. Треба да си државјанин на еМакедо
read more »

МК: Црна Гора како туристичка дестинација

6 Day 1,704, 12:42 Published in Montenegro Montenegro Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Па летниве горештини може да се рече дека на сите ни удрија во глава и време е за малце одмор нели? Па мислам дека наместо Македонците да идат и да даваат пари кај тие што ги негираат, може да идат на одмор кај земја која ги признава и во која секо … read more »