Ambient on/off

Exclusive: Intervju sa buduci predsednik Crne Gore!

3 Day 1,931, 03:05 Published in Montenegro Montenegro Political debates and analysis Political debates and analysis


Zzz.... … read more »

Like?

4 Day 1,911, 13:06 Published in Montenegro Montenegro Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


read more »

Rakija... | Ракија...

9 Day 1,906, 12:43 Published in Montenegro Montenegro Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

read more »

YOU MAD MONTENEGRO?

4 Day 1,893, 00:29 Published in Montenegro Montenegro Political debates and analysis Political debates and analysis

За сви нас који смо ипак отишли гласати...
За сите нас кој сепак заминавме да гласаме...
😃 😃 😃read more »

Помош за Црна Гора во North Montenegrin Mountains

1 Day 1,864, 16:24 Published in Montenegro Montenegro Battle orders Battle orders


По подолго време одкако регионот е под Српска окупација денеска Министерството за одбрана на еСрбија излезе со повик и решение ([url=http://www.erepublik.com/sr/article/-a-1864--read more »