Ambient on/off

>> Maca Diskrecija za pretsedatel [Smekerot]

27 Day 2,693, 05:46 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisПочитуван публикуме

Веќе подолго време играта ја играм механички. Ќе сработам, истренирам, ќе испукам 25 убис … read more »

>>Addicted to video games<<

27 Day 2,469, 01:20 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentInteresting video in which you can see the father trying to solve the problem of his son's addiction of video games.

This article is for the new mission, so please write a comment … read more »

>>До кога ќе ве лажат комунистите<< [Smekerot]

48 Day 2,217, 16:09 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Дури 262 дена немам напишано статија и да ви кажам право ми недостасувавте целиот тој период. Имав планови да пишувам како хуманитарците ќе ја растурат виртуелнава Македонија ама поради лични обврски немав многу време и така ... сега Македонија го до

read more »

>>Феноменот Baby Squad и неговото влијание врз Македонија 1 дел [Smekerot]<<

40 Day 1,955, 17:17 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Се се случуваше во тој ноември 2011. Јас бев претседател на Конгресот а некои играчи направија бејби бум и дечкото со ник TomiDam излезе со [url=http://www.erepublik.com/en/article/-1-

read more »

>>Комплексот Господ или Месија [Smekerot]<<

185 Day 1,954, 14:05 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Моника Белучи на времето беше бааги популарна. Имаше статии скоро секоја недела, а понекогаш и почесто. Последните 203 дена не почувствував потреба да напишам статија бидејќи според мене не се случуваа којзнае какви интересни работи. Формирањето на п

read more »