Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Subscribe!

Кој е Македонец!

21 Day 1,308, 15:29 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Добив идеа за статијава кога причитав една статија на некој си Грк во Бразил, кој добил државјанство по окупацијата на Грција од наша страна. И … read more »

eMacedonia welcomes Greeks!

45 Day 1,301, 14:23 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentWelcome to Republic of eMacedonia, your new home.

You were always saying that you are Macedonians, and that we are a fake nation, but now … read more »

Поделба на 4000 лебчиња!

9 Day 1,301, 03:25 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

И јас се решив да направам една ваква акција.
Ќе делам околу 4 000 q1 леба, на секој по 15 лебчиња.

Се што треба да направите е:
-Глас + Претплата (да пишете во коментар точна бројка)


*Кој сака уште 5 лебчиња:
-Да ме додадe

read more »

Сака некој 1629 Голд?

6 Day 1,300, 14:57 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentСамо нека го отвори следниов линк: БУМ!

Сигурно е некој баг... "Прв" баг на ерепублик 😃 .


Шаут сите:
С … read more »

Како удира ScymeX!

12 Day 1,277, 10:55 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis


Како сте Македонци!

Направив мала пресметка за тоа како удира ScymeX.

Го сликав секој негов удар во текот на 6 минути, погледнете
[img]http://img703.imageshack.us/img703/3811/[/img] … read more »