Ambient on/off

Повторно Назад

21 Day 2,055, 12:46 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

о7 ПОЧИТУВАНИ ЕМАКЕДОНЦИ!

Пред неколку денови , решив повторно и јас да се регистрирам на играва, да видам до каде сме стигнале ние Македонците.И кога влегов во играта , ја забележав мапата на почетната , и имаше што да видам - Македонија е

read more »