Ambient on/off

Join the new world

 

Повторно Назад

Day 2,055, 12:46 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Greece by MacedonianSoldier09

о7 ПОЧИТУВАНИ ЕМАКЕДОНЦИ!

Пред неколку денови , решив повторно и јас да се регистрирам на играва, да видам до каде сме стигнале ние Македонците.И кога влегов во играта , ја забележав мапата на почетната , и имаше што да видам - Македонија е окупиран од гејција.Се зачудив и се запрашав дали е таа еМакедонија која газеше се пред себе, или е само држава кој нема ниедна територија.Па откако накратко ја увидов полижбата во која моментално се наоѓаме , решив да споделам неколку предлози , кои се надевам дека ке помогнат во повторно воздигнување на Македонската империја.

1.Голем Бејби-Бум
Дека треба свежа крв во играва, тоа е повеќе од очигледно, но за да дојдат нови играчи , потребно е првин да си ги консолидираме редовите.
За овој бејби-бум ,имам 2 идеи :
-Формирање на ФБ СТРАНА која ке биде често споделувана и ќе овозможи да се приклучат новите играчи или
-Формирање на форум
Освен овие две идеи за бејби-бум , потребно е и да се создаде нов канал кадешто ќе бидат праќани новите играчи и кадешто ќе им се помогне.

2.Заедничка работа
Оваа идеја е следнава: Да се соберат повеќето Македонци кои поседуваат љ7 фабрики за храна и оружје и повеќето од нас да работат во нивните фабрики за ЏАБЕ и произведеното да биде давано во државните резерви каде што ќе биде искористено за војување и ослободување на нашата држава.

Ова беа моите две идеи , ако сака некој да помогне , слободно нека ми пише.

о7

 

Comments

MacedonianSoldier09
MacedonianSoldier09 Day 2,055, 12:47

ЗА ШАУТ

-ПОВТОРНО НАЗАД-
http://www.erepublik.com/en/article/-1-2287184/1/20

El Che G
El Che G Day 2,055, 13:07

в+С 2

TashaMKD
TashaMKD Day 2,055, 13:09

vote+ sub
o7

Soul Seeker
Soul Seeker Day 2,055, 13:09

o7

rubin_ganja
rubin_ganja Day 2,055, 13:09

в11

James Bond PRC
James Bond PRC Day 2,055, 13:09

v + s

drsn
drsn Day 2,055, 13:10

vote12+sub7

crnecot
crnecot Day 2,055, 13:11

13 8

BlackBirdMKD
BlackBirdMKD Day 2,055, 13:12

o7

Ordan Piperkata
Ordan Piperkata Day 2,055, 13:26

В+С
о7

LionHeart MK
LionHeart MK Day 2,055, 13:43

имаш в+с + о/

eDnopmk
eDnopmk Day 2,055, 14:42

-Формирање на форум
Освен овие две идеи за бејби-бум , потребно е и да се создаде нов канал кадешто ќе бидат праќани новите играчи и кадешто ќе им се помогне.
Веќе е во реализација проектот, заедно со веб сајтот, кој моментално е исклучен од оправдани причини, утре одручек ќе добијате статија од мене за овие две работи.

И идеиве ти се за никаде, како што кажав првата со бејби бумот и форумот е во фаза на реализација, а вторава засега нема теоретски шанси, че има многу кавги и препукувања 😃
Поздрав и се најдобро!
Имаш субскрајб и глас!

Sk0lovranec
Sk0lovranec Day 2,056, 14:13

се сголасувам со тебе 🙂 нез како размислува... вака ко на врапче мозоков 🙂

Nexus.MKD Day 2,055, 14:53

Comment deleted

Nexus.MKD
Nexus.MKD Day 2,055, 14:58

Kasnime do jajca. DOPRVO IDAT TESKI DENOVI za nas Makedoncite vo ovaa igra. Ebali ve BabyBoom, koga ke treba da gi cekame po 2 godini za da fatat zdrav ritam. Turi mu pepel.

Lord Piksi
Lord Piksi Day 2,055, 16:59

Еве го решението за проблемот http://www.erepublik.com/en/article/-1-2286798/1/20

Jurukov
Jurukov Day 2,056, 01:55

sub 26

o7

MacedonianSoldier09
MacedonianSoldier09 Day 2,056, 03:19

@eDnopmk проектот е во реализација?дај увериме да видам што и како оди , па ако треба и јас да помогнам.А за втората идеја нема да има кавги , затоашто ќе работат само тие кои сакаат...

Поздрав

eDnopmk
eDnopmk Day 2,056, 14:32

Нема што да те уверувам, или ако мислеше уведувам, слободно дојди на некој од каналите #crowdy или #ednopmk и ќе добијаш инфо како стои проектот... За да помогниш можи кога ќе биде 100% реализиран да споделуваш на фб твитер и слично, тоа ќе биде најголема помош која ќе може да ја дадеш 🙂

ATEHTATOPOT
ATEHTATOPOT Day 2,056, 09:39

v + sub o7

Dadidk
Dadidk Day 2,056, 14:30

Bejbi bum vo sekoj slucaj i e potreben na eMakedonija pa i za 1 godina do 3 divizija moze da se gazi se
a 4-ta dovolno e da se organizira da dobie nekoja bitka

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.