Ambient on/off

Последен поздрав.

4 Day 1,886, 15:19 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Дечки јас од денес и официјално се откажувам од играва.Од 2009 до сега играва беше дел од мене и мојот живот исто како и вие на ваков или онаков начин.Ви посакувам се најдобро пред се во приватниот живот, ова е игра и секогаш ќе има подеми и падови з

read more »

[МКД / ENG] Да и помогнеме на Швајцарија \ Let's help Switzerland

19 Day 1,869, 06:35 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

-Статијата е преведена и на Англиски јазик затоа што сакам и играчите од другите држави даја согледаат состојбата во еШвајцарија.
-I've … read more »

Интервју со LOTUS BLACK - Швајцарскиот Премиер [PAL]

12 Day 1,866, 03:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Поради желбата за зацврстување,подобрување на односите и подобро запознавање меѓу еМакедонија и еШвајцарија направив интервју со еден од највлијателните луѓе во еШвајцарија.
read more »

Нова мапа на еСветот [PAL]

16 Day 1,855, 14:36 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Верувам дека сите бевте запознаени со еРапублик самитот кој се одржа пред неколку недели во Букурешт,Романија.Plato моментално е во еШвајцарија а неговите статии во врска со самитот можете да ги прочитате во неговиот [url=http://www.erepublik.com/

read more »

Амбасадорска статија за еШвајцарија + Interview [PAL]

3 Day 1,853, 08:16 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво Македонијо

Како нов амбасадор во еШвајцарија задоволство ми е, да ви га прикажам моменталната статистика за оваа земја.
[IMG]http://i309.photobucket.com/albums/kk382/palavko/Flag-Pins-Macedonia-Switzerland.[/img]

read more »