Ambient on/off

Како до силен ОНЕ?!

17 Day 1,561, 07:58 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Како што гледаме сојузот ОНЕ е во најтежокиот можен период од играта во еРапублика. Сите сојузи т.е. ЦЕЛ еСВЕТ ( … read more »

The Macedonians are coming

30 Day 1,557, 11:25 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Срби не се плашете, Македонците доагаат да ви помогнат да се ослободите од вашиот крвен непријател Хрватска. Хрватите веќе подолго време се на просторот на Србија, во текот на оваа недела успеаја да ја освојат скоро целата територија на еСрбија. Сега

read more »

Најсмешениот виц на светот

12 Day 1,541, 05:34 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Играва не ни оди нешто па затоа решив да споделам со вас еден виц.
Овој виц беше избран за најсмешен виц пред неколку години во Проект опишан како најголемата научна студија за хуморот досега од британската Асоцијација за напредок на науката, која п

read more »

Македонските ракометари и навивачи најдобри на првенството

17 Day 1,528, 07:43 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Македонската Ракометна Репрезентација вчера успеа да го победи и домаќинот на Европското Првенство, репрезентацијата на Србија. Со ова се потврди фактот дека најголемото и најпријатното изненадување на првенството се токму ракометарите на нашата Ма … read more »

Нови пријателства

13 Day 1,525, 06:45 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Македонци гледам добро ни оди.
Зазедовме 2 региона од Албанија и од Италија.
Но тоа не е доволно.
Гледаме дека целиот еСвет е свртен против ОНЕ.
Нашиот најјак сојуз сега станува слаб, скоро сите наши сојузници од сојузот ОНЕ се окупирани или се

read more »