Ambient on/off

Донација за надоградба на Тренинг центри

18 Day 2,868, 10:41 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Ќе бидам кратка и јасна 😃

Пред некое време се вратив на играва и видов дека има многу иновации во играва кој се позитивни но некои се и негативни.

Мислев дека со собирањето медали ќе успеам да соберам и голд за да ги надоградам тренинг центрит

read more »

Македонија и eRepublik порано и сега II Дел

23 Day 2,849, 15:15 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Поради тоа што имаше некоја заинтересираност за првата статија еве и уште една или II дел од Македонија и eRepublik порано и сега. Да продолжиме од таму кај што застанавме.

Четвртиот Претседател на Македонија беше избран [url=https://www.

read more »

Македонија и eRepublik порано и сега

25 Day 2,848, 03:50 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Како што многу од играчите ја напуштија играва или пак се укл. од време на време така и јас, па затоа овоа мое неодамнешно враќање ме натера да напишам еден текест за тоа како беше порано како беше актуелна играта.

Во ноември 2010 Македонија за пр

read more »

Кој верува, нека верува... кој не здравје

50 Day 1,826, 15:05 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво на сите по долго време пауза...

Неодамна земав акаунт кој е во голем минус 80k и стварно немам начин како сама да го решам тој проблем иако се одлучив да го земам и покрај минусот во кој што беше влезен претходниот сопственик. Инаку може
read more »