Ambient on/off

Македонец!!

17 Day 1,309, 00:09 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

МАКЕДОНЕЦ СИ КОГА:
-Ѕидот ти е преполн со икони и слика од Гоце Делчев
-Во фрижидер секогаш имаш сланина
-Мајка ти дома има цела аптека и знае да ги лечи сите болести
-Мајка ти те вика СИНЕ иако си женско
-Мајка ти вика дека ќе те убие промаја

read more »

АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ!!! ALEXANDER OF MACEDON!!!

5 Day 1,308, 09:13 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Нема многу да должам само сакам да кажам дека денеска го видов споменикот што ќе стои на плоштадот Македонија во Скопје. Сеуште е во изградба но за прв впечаток изгледа прекрасно. Каков и да е не е битно,битно е ДА СЕ ГЛЕДА ДО СОЛУН.

[img][/img]

read more »

ММ акција

12 Day 1,307, 00:00 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Започна првата (моја) ММ акција. Нема да должам многу само ќе ве замолам претплатете се на мојот и долунаведените весници. Ќе ви треба околу 1-2 минути. Потоа одете на мојот весник и кај што пишува ММ акција (пријави се) во коментар оставете го линко

read more »

ММ акција (пријави се)

11 Day 1,296, 23:33 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Едноставно е!

СТАВЕТЕ ЛИНК ОД ВАШИОТ ВЕСНИК ВО КОМЕНТАР и кога ке се соберат 10 весници ќе бидат објавени, па потоа ќе има и нова статија за наредните 10 весници итн. Ова ми е прва ММ акција, се надевам дека оваа статија ќе биде успешна, ова го пр

read more »

No greece!!

8 Day 1,295, 23:48 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

This article is written just to have some fun. Don't scream greece.(plato too)

I was searching on ''Google'' images of eRepublik because I was bored.Suddenly i saw a picture something with greece and i wanted to see that picture. When i opened it

read more »