Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Kaupparatsu on Kauppaliiton lehti, jonka tehtävänä on levittää tietoa talouden tapahtumista sekä toimia puolueen tiedonvälittäjänä. Kauppaliiton pääteemoja ovat eSuomen ja eSuomalaisten omavaraisuus ja valtion sekä kansalaisten talouskasvun maksimointi.

[Mossad] Haku opsurinkiin käynnissä

1 Day 2,015, 06:06 Published in Finland Finland Financial business Financial businessEdellisessä Mossad artikkelissa aloitettiin pelaajien rekrytointi … read more »

[KL] Ehdokkaamme eduskuntavaaleissa

5 Day 2,012, 23:11 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysisKauppaliitto tarjoaa oman vaihtoehtonsa eduskuntavaaleissa. Ehdokkaamme ovat päteviä ja aktiivisia henkilöitä, jotka pystyvät järkeviin päätöksiin eSuomen parhaaksi. Ehdokaslista on sekoitus … read more »

[Mossad] Viime aikana tapahtunutta ja uusi alajaosto - opsurinki

41 Day 2,011, 12:01 Published in Finland Finland Warfare analysis Warfare analysisMossad – Suomen paras palkka-armeija jatkaa seikkailujaan. Tämä kuukausi on ollut vaikea. Suhdanteet ovat olleet epäsuotuisat ja ennen tätä viikkoa koko kuukautena oli toteutettu vain muutama … read more »

[KL] Puolue kiittää Aaltoliikettä // Kauppaliiton vaihtoehto sai kannatusta

18 Day 1,994, 12:04 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysisPresidentinvaalit on taputeltu ja WP Attak vei voiton tuttuun tyyliin. Kansan enemmistö haluaa diktaattorin jatkavan … read more »

[KL] Aaltoliike Kauppaliiton ehdokas presidentinvaaleissa

12 Day 1,986, 12:29 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysisKauppaliitossa on käyty kiivasta keskustelua useamman päivän ajan presidentivaaleista, ja iloksemma voimme todeta, että tiukalla hetkellä read more »