Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Kaupparatsu on Kauppaliiton lehti, jonka tehtävänä on levittää tietoa talouden tapahtumista sekä toimia puolueen tiedonvälittäjänä. Kauppaliiton pääteemoja ovat eSuomen ja eSuomalaisten omavaraisuus ja valtion sekä kansalaisten talouskasvun maksimointi.

[Kauppaliitto] Ehdokasasettelu täydessä käynnissä!

4 Day 2,193, 09:56 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysisKauppaliiton ehdokasasettelu on kiivaasti jo käynnissä. Vaikka Suomi on mutkikkaassa tilanteessa sotilaallisesti, johtoryhmä luottaa Suomen hallitukseen ja Asgardiin, ja uskoo, että vaalit … read more »

Kauppaliiton johtoryhmä esittelyssä

11 Day 2,191, 08:37 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysisKauppaliiton johtoon valittiin hiljattain Ruben Lagus ja samalla myös … read more »

[Kauppaliitto] EK-vaalit

11 Day 2,103, 06:04 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysis
Kokenut ja kaiken nähnyt sotilas hakee paluuta read more »

Mossad paneelikeskustelu - sinustako panelisti?

10 Day 2,069, 23:23 Published in Finland Finland Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
Mossad on suomalainen palkkasoturitoimintaa harjoittava sotilasyksikkö, joka on perustettu vuoden alkupuolella. Koko tämän ajan on Mossad … read more »

[Mossad] Kesäinen tervehdys - kaikki mukaan tehtäviä suorittamaan!

91 Day 2,059, 11:54 Published in Finland Finland Warfare analysis Warfare analysisMossad on eSuomen paras ja ainoa ammattimainen palkka-armeija. Olemme toimineet jo yli puolen read more »