Ambient on/off

Ndryshime te reja ne erepublik

10 Day 1,822, 09:35 Published in Albania Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Dita 1,822
Tituj te rinj
Qe nga sot jane vendosur 2 tituj te rinj : Lojtar te vjeter dhe te rinj.

Titujt e rinj do te shfaqen tek profili i cdo lojtari poshte datelindjes se eRepublik.

Cdo lojtar qe ka strength(force) me shum se 50 do te

read more »