Ambient on/off

Статија посветена на голем пријател

82 Day 1,895, 17:04 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво пријатели,

Се случи нешто што не очекував дека ќе го направам, но сепак отворив весник. Не би пишувал се и сешто, но сакав да споделам со вас за да видите што повеќе. Станува збор за прекрасен човек, кој има голем придонес во нашата е-заедн

read more »