Ambient on/off

Join the new world

 

Статија посветена на голем пријател

Day 1,895, 17:04 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by MorpheusMK

Здраво пријатели,

Се случи нешто што не очекував дека ќе го направам, но сепак отворив весник. Не би пишувал се и сешто, но сакав да споделам со вас за да видите што повеќе. Станува збор за прекрасен човек, кој има голем придонес во нашата е-заедница, а тоа е Chivas Regal 31809. Човекот со премногу истенкани милиони за Македонија и безрезервна помош во секоја ситуација кога некој имал потреба. Со човеков, кој генерациски е многу повозрасен од мене, сум поминал многу саати дремејќи на чат и сфатив дека е еден од најпрекрасните карактери на играва. Ова ви го зборувам бидејќи ретко кој од нас би имал можност да го запознае во живо, но се надевам дека еден ден и тоа ќе се исполни. Во време кога интересот за играва опаѓа, кога постои огромен раздор меѓу луѓето, кога секој ги става личните интереси во прв план, за среќа постојат и вакви луѓе кои помагаат за општо добро. Бидејќи скоро цел мој е-живот го поминав во потпомагање на послабите, бидејќи и самиот знам како ми беше кога пукав со сенката од пиштолчето со месеци, останав лојален член на една од најкорисните единици во државава Baby's Squad, единица каде што се градат идните воини на Македонија(секако, доколку постои иднина на ова чудо). Денеска нашата единица доби огромна помош од овој човек, од кој не беше побарано ништо, туку го направи по своја волја.
Голема благодарност до сите оние што имаат вложено време и труд во оваа единица, особено Ел Че и до сите оние кои што донираат за новите бебиња. Она што сакав да кажам е дека сеуште можат да се најдат добри луѓе, достојни за почит. Дружете се, забавувајте се, почитувајте се, тепајте педери и не се прцајте!

На крај сакам да им кажам на сите бебиња дека се добредојдени во оваа единица од каде што израснале многу наши војници, а ние ќе се потрудиме да ги снабдуваме со средства за побргу да пораснат 🙂.

Прва статија ми е, па можи да ги подзаебам сликите ова она, ама ќе се поправам нареден пат, ветувам!

HAIL Chivas Regal 31809

Поздрав другарчиња о7


 

Comments

MorpheusMK
MorpheusMK Day 1,895, 17:05

За шаут:

Статија посветена за голем пријател
http://www.erepublik.com/en/article/-1-2202106/1/20

Mr . Perfect
Mr . Perfect Day 1,895, 17:06

s1 😃 v2

ApocalipseMNA
ApocalipseMNA Day 1,895, 17:07

o/

NlKoLa MaCeDoN
NlKoLa MaCeDoN Day 1,895, 17:07

o7

DarkoDimovski1
DarkoDimovski1 Day 1,895, 17:07

o7

TRTE T
TRTE T Day 1,895, 17:08

o7

TashaMKD
TashaMKD Day 1,895, 17:08

o7

S P L I N T E R
S P L I N T E R Day 1,895, 17:09

Hail chivas regal 😃

ivan.sk
ivan.sk Day 1,895, 17:10

o/

picopevalo
picopevalo Day 1,895, 17:10

07

Mast3R.B0Y
Mast3R.B0Y Day 1,895, 17:11

o/

MKD DragoN MKD
MKD DragoN MKD Day 1,895, 17:13

o7

Mr . Perfect
Mr . Perfect Day 1,895, 17:13

Prv Sub ,Vote i Komentar vo vesnikot 🙂 Cestito, ja izgubi nevinosta 😃

Mr.Santino
Mr.Santino Day 1,895, 17:13

covekot go imam na fb i e vistinsko cudo...sekoja cest !

MorpheusMK
MorpheusMK Day 1,895, 17:14

фала батец , не издржав да не отворам : )

Makedonec 1992
Makedonec 1992 Day 1,895, 17:15

o/

Kliton C.T
Kliton C.T Day 1,895, 17:16

o/

GGoxyto
GGoxyto Day 1,895, 17:18

„Со човеков, кој генерациски е многу повозрасен од мене, сум поминал многу саати дремејќи на чат и сфатив дека е еден од најпрекрасните карактери на играва.“

Повеќе од човек!

\o/ Dan \o/

MorpheusMK
MorpheusMK Day 1,895, 17:20

Hail Dan \o/ : )

BucephalusIII
BucephalusIII Day 1,895, 17:23

Respect Chivas o>

CHIVAREGALSR
CHIVAREGALSR Day 1,895, 17:25

Man thank you for your comments, but I don't do this to be recognized, I do it to help the new players, we can't forget that we where there one day and someone help us to fight or to understand the game, don't forget to look back, and extend a helping hand, it's the only way that we can become stronger.
we can be one, loyal, honest fighting machine, but it takes time, learn how to crawl and the you will be able to walk, learn how to walk and you will run, so be patient a beach is made by million of sand grains

HAIL MKD

MorpheusMK
MorpheusMK Day 1,895, 17:26

enough said mate

miki.RS500
miki.RS500 Day 1,895, 17:27

o7

nd89
nd89 Day 1,895, 17:27

o7

CHEVEYO
CHEVEYO Day 1,895, 17:31

o7

hanibalbg
hanibalbg Day 1,895, 17:31

o7

ONCE A TIGER ALWAYS A TIGER
ONCE A TIGER ALWAYS A TIGER Day 1,895, 17:32

o7

Bubo.
Bubo. Day 1,895, 17:32

Hail Chivas !!

DiplomatMk
DiplomatMk Day 1,895, 17:32

o7

Nick Slaughter MK
Nick Slaughter MK Day 1,895, 17:36

Respect!!!

p.s. koe e maceno na slikana?

Nekoj tamu
Nekoj tamu Day 1,895, 17:37

o7

AckataBt
AckataBt Day 1,895, 17:38

o7

MorpheusMK
MorpheusMK Day 1,895, 17:38

Ciara Price мислам дека се викаше 🙂

etljo stnov
etljo stnov Day 1,895, 17:44

Свестен и точен, и мене ми е помагал многу и брже : ) Респект ! о/
HAIL Chivas Regal 31809 ! о7

MacedonianKvoda Karan Ajga
MacedonianKvoda Karan Ajga Day 1,895, 17:54

o7

Trolldor
Trolldor Day 1,895, 18:05

o7

SaJrUs
SaJrUs Day 1,895, 19:05

o7

Igifcc
Igifcc Day 1,896, 23:15

v+s

o7

Aliss Wonder
Aliss Wonder Day 1,896, 23:17

HAIL Chivas Regal 31809 !!!!!

o/

mkdfighter97
mkdfighter97 Day 1,896, 02:15

Dajte ni tenkovi i ke go osvoime svetot 🙂
HAIL CHIVAS REGAL 31809
o/

Felllix
Felllix Day 1,896, 03:32

o7

GoodBeer
GoodBeer Day 1,896, 03:59

o7

The Night Killer
The Night Killer Day 1,896, 04:05

cim ti e prva vote i sub xD

Superior MKD
Superior MKD Day 1,896, 04:26

o7

tole pasaII
tole pasaII Day 1,896, 04:26

Mnogu voini izrasna vo BS ali i posebnite ostanaa za da raste i egzistira edinicava 🙂

dado.MKD
dado.MKD Day 1,896, 04:36

HAIL Chivas!!!!!

MKDpedza
MKDpedza Day 1,896, 04:56

o7

Vlado Raspaskovski
Vlado Raspaskovski Day 1,896, 05:01

Respect!
o7

Crash and Burn
Crash and Burn Day 1,896, 05:01

Hail Chivas

it doesn't matter why you are doing it. The fact that you are, deserves the praise. 🙂

Hard n Heavy
Hard n Heavy Day 1,896, 05:12

o7

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.