Ambient on/off

[HM] Uusi kausi, uudet vermeet/ KYSELY!

13 Day 1,083, 01:39 Published in Finland Finland

Hupiministeriö aloittaa uuden kauden samalla (kokoon)panolla kuin viime kaudella. Hupiministerinä jatkan siis minä, LAHNA.

Viime kautta analysoidessani voin todeta, että se toi hieman positiivisyyttä Hupiministeriölle ja myös joitakin lajeja on

read more »

[HM] Kisa on jo puolessa välissä...

2 Day 1,065, 05:20 Published in Finland Finland

Noin, puolet tästä kaudesta on kulunut ja on aika päivittää tapahtumia. Hupiministeriö on saanut hieman eloa foorumilla ja yhä useampi on jossain muodossa mukana. Tällä hetkellä kaikki ovat hyvin innoissaan.

Laitanpa kisan pyörimään: Eli

read more »

[HM] Ready, set... GO!

9 Day 1,053, 08:14 Published in Finland Finland

Hei vain minunkin puolestani! Olen ensimmäistä kauttani ministeriä, hupiministerinä. Pitkään kestänyt hiljainen ja kuiva Hupiministeri-putki saa luvan nyt katketa. Hupiministeriön foorumilla ei ole pyörinyt ainuttakaan peliä pitkään aikaan. Ne ketkä

read more »

[HM] Hupiministeriö kiittää ja arkistoi

3 Day 989, 08:40 Published in Finland Finland

Hupiministeriön historia on pitkä ja värikäs. Ensimmäiset Hupiministeriön kilpailut järjestettiin jo 2009 vuoden alussa ja siitä lähtien se on toiminut aktiivisesti, kun hupiministeri toisensa jälkeen on ottanut vastuulleen kisojen pyörittä … read more »

World Golf Tour Open

5 Day 969, 10:28 Published in Finland Finland

World Golf Tour Open

Nyt on aika siirtyä eSuomessakin kilpailemaan tästä virkamiesten ja eliitin lajissa, jotta nähdään kenestä on oikeasti johtamaan tätä maata. Mikäs olisi sen parempaa kuin pelata presidentin kanssa … read more »