Ambient on/off

[HM] Ready, set... GO!

9 Day 1,053, 08:14 Published in Finland Finland

Hei vain minunkin puolestani! Olen ensimmäistä kauttani ministeriä, hupiministerinä. Pitkään kestänyt hiljainen ja kuiva Hupiministeri-putki saa luvan nyt katketa. Hupiministeriön foorumilla ei ole pyörinyt ainuttakaan peliä pitkään aikaan. Ne ketkä

read more »

[HM] Hupiministeriö kiittää ja arkistoi

3 Day 989, 08:40 Published in Finland Finland

Hupiministeriön historia on pitkä ja värikäs. Ensimmäiset Hupiministeriön kilpailut järjestettiin jo 2009 vuoden alussa ja siitä lähtien se on toiminut aktiivisesti, kun hupiministeri toisensa jälkeen on ottanut vastuulleen kisojen pyörittä … read more »

World Golf Tour Open

5 Day 969, 10:28 Published in Finland Finland

World Golf Tour Open

Nyt on aika siirtyä eSuomessakin kilpailemaan tästä virkamiesten ja eliitin lajissa, jotta nähdään kenestä on oikeasti johtamaan tätä maata. Mikäs olisi sen parempaa kuin pelata presidentin kanssa … read more »

Hupiministeriön toiminta jatkuu Heinäkuussakin

5 Day 964, 07:23 Published in Finland Finland

Vaikka erepublikissa siirrytään uuteen aikakauteen V2:n parissa niin Hupiministeriö ei tule muuttumaan. Tarkoitus onkin pyrkiä luomaan HM:lle samanlainen suosio kuin se oli joskus vuosi sitten, kun osallistujia oli aina lajeissa 30.


[img]http://[/img]

read more »

Prööh... paljon asiaa.

6 Day 937, 14:53 Published in Finland Finland

Ensiksi valittelut "pitkähköstä" poissaolosta huvittelun ja nettikatkoksen takia

Koska ensimmäinen hupiminsterin kauteni jäi vähän kuin vajaaksi toteuttamieni asioiden suhteen, johtuen lähinnä siitä että haukkasin liian suuren palan
read more »