Ambient on/off

[HM] Joulukilvan lähtölaukaus

18 Day 1,116, 10:52 Published in Finland FinlandJoulu, tuo talven helmi. Tämän uskonnollisistakin syistä vietetyn juhlan takia monella teistäkin saattaa olla joulukalenteri, jonka luukuista kenties paljastuu suklaata tai muuta jä … read more »

[HM] Uuden kauden startti

10 Day 1,112, 10:27 Published in Finland Finland

Hupiministeriön päämääränä on tällä kaudella, kuten edellisinäkin, tuottaa eSuomalaisille aktiviteettejä ja hauskanpitoa. Tällä kertaa vastuussa tästä kunnioittevasta ja ylimahtavasta ministeriöstä on Enwrath.

[img]http://img413.imageshack.us/[/img]

read more »

[HM] Lottoarvontaa(ei foorumipakkoa, MUUTETTU)

18 Day 1,093, 07:16 Published in Finland Finland

Hupiministerinne on päättänyt aloittaa jokaiselle kansalaiselle kuuluvan huvin, olit sitten aktiivinen foorumilla tai et. Jokainen on oikeutettu osallistumaan tähän joka viikkoiseen suomalaisten rahan törsäysketjuun eli perinteiseen LAUANTAI-ILLAN

read more »

[HM] Uusi kausi, uudet vermeet/ KYSELY!

13 Day 1,083, 01:39 Published in Finland Finland

Hupiministeriö aloittaa uuden kauden samalla (kokoon)panolla kuin viime kaudella. Hupiministerinä jatkan siis minä, LAHNA.

Viime kautta analysoidessani voin todeta, että se toi hieman positiivisyyttä Hupiministeriölle ja myös joitakin lajeja on

read more »

[HM] Kisa on jo puolessa välissä...

2 Day 1,065, 05:20 Published in Finland Finland

Noin, puolet tästä kaudesta on kulunut ja on aika päivittää tapahtumia. Hupiministeriö on saanut hieman eloa foorumilla ja yhä useampi on jossain muodossa mukana. Tällä hetkellä kaikki ovat hyvin innoissaan.

Laitanpa kisan pyörimään: Eli

read more »