Ambient on/off

[HM] Joulukilvan loppukiri

5 Day 1,127, 11:17 Published in Finland Finland

Joulukilvan toinen kierros veti valitettavasti hieman pienemmän määrän kilpailijoita luokseen, mutta kaikilla on yhä mahdollisuus voittoon vielä. Koska jouluaatto häämöttää jo nurkan takana, on tämä kierros viimeinen. Osallistumisaikaa on 26.12.

read more »

[HM] Joulukilvan toinen kierros

7 Day 1,122, 07:47 Published in Finland Finland

Joulukilpaan osallistui edellisessä artikkelissa varsin kiitettävä määrä väkeä. Osallistuneista melkein jokainen suoritti 2 ensimmäistä tehtävää, mutta kolmanteen riitti hieman harvemmilla kekseliäisyys. Tälle kierrokselle valitut ehdotukset saivat

read more »

[HM] Joulukilvan lähtölaukaus

18 Day 1,116, 10:52 Published in Finland FinlandJoulu, tuo talven helmi. Tämän uskonnollisistakin syistä vietetyn juhlan takia monella teistäkin saattaa olla joulukalenteri, jonka luukuista kenties paljastuu suklaata tai muuta jä … read more »

[HM] Uuden kauden startti

10 Day 1,112, 10:27 Published in Finland Finland

Hupiministeriön päämääränä on tällä kaudella, kuten edellisinäkin, tuottaa eSuomalaisille aktiviteettejä ja hauskanpitoa. Tällä kertaa vastuussa tästä kunnioittevasta ja ylimahtavasta ministeriöstä on Enwrath.

[img]http://img413.imageshack.us/[/img]

read more »

[HM] Lottoarvontaa(ei foorumipakkoa, MUUTETTU)

18 Day 1,093, 07:16 Published in Finland Finland

Hupiministerinne on päättänyt aloittaa jokaiselle kansalaiselle kuuluvan huvin, olit sitten aktiivinen foorumilla tai et. Jokainen on oikeutettu osallistumaan tähän joka viikkoiseen suomalaisten rahan törsäysketjuun eli perinteiseen LAUANTAI-ILLAN

read more »