Ambient on/off

„Обричените“ + Поделба

16 Day 1,496, 11:50 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

25ти е народе.. уште малце (фала Богу)..
Доста беше, ми се смачи и мене.. многумина побараја да му гласам за пари, тенкој, голд.. на многумина му понудив да му гласам за истото.. Секоја чест за тие што ме одбија, малце се.. А тие шо прифатиј … read more »

2 години на еРепублик

31 Day 1,490, 05:31 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Еее.. далеку беше 19.12.2009... Поминаа 2 години од тогаш, а јас уште сум тука, и уште си играм еРепублик. 🙂
По тој повод, моето двегодишно играње на еРепублик, по повод многуте непреспани ноќи пукајќи за Македонија, по повод целото време потрошен

read more »

И јас го добив..

16 Day 1,412, 10:17 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Нема играч на на еРепублик кој не сака да го има.. Нема играч кој не сака да светни и кај него... Ги има многу кои што се пробале да го добијат.. Но и не толку многу кои што успеале.. Сепак, од денеска па ната … read more »

„Македонштината“ во нас + АВАТАРИ (оглас)

23 Day 1,228, 08:10 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

Нема многу да должам во оваа статија.. Само набрзина ќе ви ја покажам „македонштинава“ во нашиов народ, на желбата да излажат и украдат нешто.
Не сум некој кој што е алчен по ова злато и денари (како што не сум ни во РЖ). Неколку пати ми го имаат на

read more »

МММ Акција

45 Day 1,221, 06:53 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

Ете го и 25-ти. Како што ви најавив, денеска ќе ги објавам весниците кои што се пријавија. За жал ги нема многу, но колку се, толку се..
Си се подзамислив малце, зарем на народов не им требаат тие 5 злато, не сакаат да им направиш добро, или пак ги

read more »