Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

News of great Dictator!

Dogodki po svetu vol.53

15 Day 2,651, 05:36 Published in Slovenia Slovenia Warfare analysis Warfare analysisČe je še pred kakšnim mesecom dni kazalo, da bodo Čile dominitale v Južni Ameriki so trenutno stvari racno obratne. Argentina, je s pomočjo zavezništva … read more »

Partizani

12 Day 2,632, 09:45 Published in Slovenia Slovenia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentV času druge svetovne vojne trije partizani, ki jih bomo poimenovali Manicni Poet, hrvatino in Alex Tecka bezijo pred Nemci. Ko pridejo do jase na kateri … read more »

Če je že Bruce na tapeti... =P

21 Day 2,631, 10:19 Published in Slovenia Slovenia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentLovita Colonel Bruce in Exclusive ribe in ujameta zlato ribico (ja vem, zlajnano v 3pm že to). Ker je v vsaki zgodbi ista fora tudi tukaj ribica reče, da … read more »

Rezultati ankete in velika zahvala!

29 Day 2,627, 08:16 Published in Slovenia Slovenia Political debates and analysis Political debates and analysisKot sem napisal v prejšnjem članku bom tudi objavil rezultate ankete o podpisu MPP-ja s Poljsko. V Anketi je sodelovalo 81 prebivalcev Slovenije kar je … read more »

Anketa - Poljska

71 Day 2,625, 06:54 Published in Slovenia Slovenia Political debates and analysis Political debates and analysisKer je zadnja poteza vlade dvignila toliko prahu »razumljivo« v Sloveniji sem se odločil, da na svojo pest izpeljem anketo. Medtem ko opopzicija, ki … read more »