Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

News of great Dictator!

Asteria - power grabbing alliance

127 Day 2,623, 05:41 Published in Slovenia Slovenia Political debates and analysis Political debates and analysisLooking at the recent events in Asteria and how some people are running it I am feeling ashamed that I participate in creating this alliance. At that time … read more »

Dogodki po svetu vol.52

17 Day 2,586, 07:50 Published in Slovenia Slovenia Warfare analysis Warfare analysisPoljska je padla! Argentini in Srbiji s pomočjo ostalih Asteria članic je uspelo nekaj kar se bo pisalo v erep zgodovinskih knjigah. Poljska, ki je vedno … read more »

Dogodki po svetu vol.51

24 Day 2,579, 04:27 Published in Slovenia Slovenia Warfare analysis Warfare analysis
Kot ste verjetno vsi opazili trenutno poteka invazija na Poljsko, ki je že zadnji skoraj dve leti uživala v svojih bonusih in je imela občasno manjše tež … read more »

Kandidatura za predsednika eSlovenije - SmoothZiga

25 Day 2,569, 12:41 Published in Slovenia Slovenia Political debates and analysis Political debates and analysis
Pred nami je veseli december in jaz imam zopet kr veliko časa tako, da sem se odločil, da se ta mesec potegujem za predsednika Slovenije. Kaj veliko o … read more »

Dogodki po svetu vol.50

21 Day 2,506, 09:36 Published in Slovenia Slovenia Warfare analysis Warfare analysisNe morem verjeti, da rubrika »Dogodki po svetu« praznujejo svojo 50to izdajo. Preden sem read more »