Ambient on/off

МАКЕДОНСКА ФАЛАНГА

29 Day 1,271, 07:12 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

МАКЕДОНСКА ФАЛАНГА

Со цел да ја доближиме нашата единица до еМакедонската јавност и да ги презентираме нашите искуства (позитивни и негативни) , сите успеси и неуспеси , препреки кои моравме да ги совладаме како и убави моменти кои ги дожи … read more »

РЕГРУТАЦИЈА

10 Day 1,265, 03:50 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

1).Силата на играчот да биде над 800стр
2).Да сте македонски државјанин.
3).Вработување во фирми на единицата за 3мкд.
4).Носење на аватар.
5).Активност на чатот #eMF

Обуката на новите регread more »

Регрутација

25 Day 1,235, 05:32 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders1).Силата на играчот да биде над 800стр
2).Да сте македонски државјанин.
3).Вработување во фирми на единицата за 3мкд.
4).Работење со 100 health.
5).Носење на аватар.
6).Активност на чатот #eMF

read more »

РЕГРУТАЦИЈА

3 Day 1,208, 12:59 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)1).Силата на играчот да биде над 500стр
2).Да сте македонски државјанин.
3).Вработување во фирми на единицата за 3мкд.
4).Работење со 100 health.
5).Носење на аватар.
6). Активност на чатот #eMF
[ … read more »

Одговор на предизвикот на Chaos Order

12 Day 1,202, 14:24 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)Денес си седам пред компјутер и загледувам во весникот на Lancelot66 како Chaos Order ги повикува паравоените единици да си ја одмерат силата во фудбал. Продолжувам да си читам и поната … read more »