Ambient on/off

Вести во 23 и 15

4 Day 2,781, 14:18 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Вести на а1, добро вечер !

Неофицијална информација пристигна утринава, дека пред болницата за душевни болести забележано е лице со црно црвена маичка како се тркала по земја чиниш рулет од казино вртит... По брзата интервread more »

Глувонема приказна

5 Day 2,693, 11:22 Published in Serbia Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment[img]htt[/img] … read more »

Време е за вистината!

38 Day 2,656, 14:45 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ден 27.02.2015

Време е за вистината!

Јас стварно неможам вака, па сите што ќе се пронајдите во статијата ИЗВИНЕТЕ вака ама... мора народот да знае све за државниот врв!

Вистината за љуботен! ФАНТОМЕЕЕЕ! ХАГ ќе ти суди!
[img]http://[/img]

read more »

Кој го зема медот ?

33 Day 2,119, 05:02 Published in Serbia Serbia First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Значи статијава е пишев сабајле, и кога е допишав по 2 сати труд напрај некој ЕРОР и појќе не ја видов... значи ако пак се десит то, ќе го отворам профилон од онај старецон и ќе фрлам со јајце по монотор !

(за печатните грешки не з

read more »

МЕМОАРИТЕ на ХЕРОИТЕ!

63 Day 1,902, 02:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Една личност нонстоп деновиве ми вели да напишам статија, епа Fantom Mkd, е главен фактор... Човеков толку е љубит играва што треба да добие медал за 24/7 онлајн... треба да се воведе нов медал за него, што на секој 300 сати да земаш по еден ... тread more »