Ambient on/off

Greece checking his mail

35 Day 2,173, 07:43 Published in Indonesia Indonesia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

PRCread more »

Македонски ПТО во Белгија

38 Day 2,061, 02:32 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво,Македонци!

Денес би сакал да разговараме за еден голем срам за македонската нација на играва.
Вие може знаете а и не знаете за една група играчи од повеќе земји кои се обидуваат да направат ПТО на Белгија,членка на CoT.

До … read more »

Мислите на еден ненаспан играч [ПАРТ ОНЕ]

37 Day 1,979, 01:12 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво,јас сум Филип Јовановски,нов директор на Coca Cola...или како беше??

Нема везе,идеме даље.Во овие мои непроспани ноќи проблематични,јас наоѓам тн. "инспирација" за пишување на статија.

Сабајлечки,ненаспан,со кафенце и цигарке,јас го отво

read more »

Romper's hibernation

14 Day 1,886, 20:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

We managed to get an exclusive picture of Romper's hibernation.

Here it is:
You can clearly see the fantastic foodfiight from his side!

Hail Macedonia,the reviver of Romper!

read more »

Како да станеш прав еМакедонец

36 Day 1,852, 09:33 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Сакате и Вие да бидете дел од славните еМакедонци?

Еве ви само десет од многу услови за да станете ПРАВ еМакедонец:

1.Кога и да бркате БХ,мора да изрокате три пати повеќе него што треба,да мавате од противничката страна и откога ќе го добиет

read more »