Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Fabrikat Shteterore te Shqiperise

Enough said

10 Day 2,426, 16:45 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysis

read more »

Bring it on servia

5 Day 2,162, 16:11 Published in Albania Albania Battle orders Battle ordersThe Albanians have been born to resist and disobey. ~ Dursam Bey, during the second Siege of Krujë (1466) … read more »

Shperndarjet nga Fabrika gjate muajit Shtator 2013

12 Day 2,147, 03:11 Published in Albania Albania Financial business Financial business

Raportet e fundit te Fabrikave:
- FabrikaShteterore1
- [url=http://www.erepublik.com/en/article/gjendja-dhe-punetoret-deri-me-6-janar-20131-

read more »

Urdher ushtarak - te mos luftohet ne Albanian Coast per Shqiperine

16 Day 2,139, 15:50 Published in Albania Albania Battle orders Battle orders

Të nderuar bashkëkombas,

Në mungesë të sot’shm të anëtarëve të qeverisë së Shqipërisë, “këshilli i përkohshëm ushtarak” bën thirrje që mos të luftohet për Shqipërinë në luftën e

read more »

Statusi i fabrikashteterore – planet e ardhshme

49 Day 2,116, 07:26 Published in Albania Albania Financial business Financial business

Përshëndetje bashkëkombës,

Për ata që nuk janë në dijeni, Shqipëria posedon tri fabrika shtetërore:
- FabrikaShtetërore që prodhon armë të cilësisë Q7
- Fabrika [url=http://www.

read more »