Ambient on/off

Information about eUK + interview with eUK CP [TSRS]

23 Day 1,788, 16:42 Published in United Kingdom United Kingdom Political debates and analysis Political debates and analysis

Article# 16
13.10.2012


English version (scroll down for the Macedonian version)
As new ambassador, I will start with basic info about eUK. So let begin.

1 picture = 1000 … read more »

Odime vo INDIJA! +EDIT [TSRS]

24 Day 1,724, 09:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Статија#15
09.08.2012


Додека сте на местово,


Тема на која пишувам е предлог како да стигнеме до ветената земја ИНДИЈА. Како што е се најавува Воздушниот Десанатread more »

SEGA E MOMENTOT [TSRS]

66 Day 1,721, 12:06 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Статија#14
06.08.2012


Oваа статија ја посветувам на сите ерепубликанци Македонци и Македонки кои се надвор од границите на еМакедонија.Самиот наслов кажума многу, СЕГА … read more »

MM Proekt [TSRS]

13 Day 1,717, 09:31 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Статија#13
13.02.2012


Aјде сите побрзо до ММ медал.1. Глас
2. Претплата
3. Додами ме за пријател
4. Пиши ми во порака линк од твојот весник
5. Извикуај ја статијава … read more »

Biseri [TSRS]

6 Day 1,695, 11:12 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Статија #12 11.06.2012


Здраво живо Македонијо!

Нема многу да тупам, едноставно сакам да ги споделам со вас БИСЕРИТЕ од моето секојдневије со цел да ве насмеам.

Да почнем … read more »