Ambient on/off

Најголема поделба!!!

112 Day 1,940, 08:24 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Здраво Македонци и Македонки, Бракја и Сестри.
По повод денешниве случуванја(непријатели од секаде) ресив да ја направам мојата најголема поделба и да поделам близу 2,000

Се што треба да направите е:
-суб
-воте
-шаут
- и ЗАДОЛЖИТЕЛНО на

read more »

Golema podelba na Q7 tenkovi zavrsi !

60 Day 1,839, 05:57 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Najgolemata podelba dosega so sum ja organiziral ke delam 2.000 Q7 tenkovi za da se pravi poveke dajming na juzniov trosed, se so treba da napravite e:


Vote
Sub
Share
i like na http://www.facebook.com/pages/OnLine-Informativen-Centar/

read more »

Apel za Pomos

1 Day 1,832, 14:01 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

21 годишниот Един Демировиќ веќе еден месец е на лекување во Турција.

Поради сериозноста на повредите кои ги има потребно е да му се направат неколку хируршки интервенции.

Закрепнувањето ќе биде долго, тешко и скапо. Поради ова Един мора да ос

read more »

Mugrite na makedonskoto kralsvo gi pokriva mrak!!! 7

1 Day 1,749, 06:30 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

По катастрофата кај Ипсос, Деметри се повлекол кон Ефес, Деметри ги имал најважните бази и најмоќната флота мегју дијадосите откако се докажало дека градот ефес повеќе нее сигурен како главна база, Деметри се префрлил во Хелада и намислил да се истов

read more »

Mugrite na makedonskoto kralsvo gi pokriva mrak!!! 6

0 Day 1,744, 13:17 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

СМРТА НА АЛЕКСАНДАР

Аристотел вели :
Додека го тресела треска Александар ожеднел и се напил вино а потоа паднал во бесознание и умрел на 30 ден од месецот Дајсин, во дворскиот дневник неговата болест е опишана вака:
на 18 Дајсин спиел во Бањата

read more »