Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

eMacedonia еден од најстарите весници во еМакедонија!

[Tashkoski] Вива Ла Тролање - избори

21 Day 1,741, 03:05 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Добар ден, Македонци и Македонки

За почеток морам да кажам дека чуството после многу долго време да се напише статија и тоа да биде за тролање е феноменално 😃

25 во месецот, конгресменски избори се нормално шаути фрчат гласај за овој, гласај з

read more »

[Martin_Tashkoski]Ние сме Македонци!!!

22 Day 1,477, 05:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Удри јако удри братко
едно тешко мераклиско
да се чуе да се знае
што е наше Македонско.

Слушајте Панзери, Лавови, ДБК
слушајте моми момци
ако сме Панзери, Лавови, ДБК
ние сме Македонци.

Слушајте АрМакедонци,

read more »

[Martin Tashkoski]Кандидатура за конгрес!

16 Day 1,464, 05:27 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Почитувани Македонци и Македонки

Доаѓаат нови избори на кои ќе се формира Македонскиот конгрес. По успешниот изминат месец во конгресот, одличната соработка со останатите членови кои беа од различни партии и атмосферата која владееше овој месец, ц

read more »

[Martin_Tashkoski]Кандидатура за конгрес!!!

21 Day 1,431, 05:15 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Почитувани еМакедонци и еМакедонки

Ќе бидам краток. Се ближат конгресни избори, а сите видовме што се случуваше во конгресот изминативе месеци. Дали беа намерни или ненамерни испадите нема да судам само сметам дека ни е потребен стабилен конгрес.

read more »

[Martin_Tashkoski] 2 години еРепаблик!!!

61 Day 1,369, 11:15 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Помина долг период како немам напишано ниедна статија, но денов ме натера конечно да ја тргнам прашината од весникот и да напишам статија.

Поради РЛ обврски нема многу да должам следат само неколку реченици.

Инаку денес завршуваат 2 години како

read more »