Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Здраво овој весник го направив за да се троламе малце и неколку логички прашање да ви поставам ако има некој логичар да ги одговори ќе биде награден 😃

-ДНК-

37 Day 2,012, 00:58 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Епа добродојдовте на мојата 4та статија...
Поради тоа што нема борби во еСветов имаме нешто ново во РЛ а тоа е новиот албум на ДНК со наслов ''[url=http://www.youtube.com/watch?v=read more »

еМакедонци

4 Day 2,007, 06:09 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

еМакедонци иако изгубивме со еТурција покрај сите тие напори но не бевме само ние имавме и помош од сите алијанси особено еСрбија,еБугарија,еАмерика,еИндонезија и царевите еРусија. Покрај сите напори завршивме 80 : 85 иако точен резултат е 82 : 83 еп

read more »

1 еЛогичко прашање [Edited]

31 Day 2,005, 08:27 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добар ден народе еМакедонски
3та статија во овој еЛогички весник.
1 еЛогичко прашање.
После запознавањето и после еЧорбата[/

read more »

еЧорба засекого

35 Day 2,001, 04:33 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добар ден еМакедонски народ. Епа имам за секого една чинија еЧорба од 30 енергија иако не е многу но толку можам да обезбедам со мојата гаража особено за првите 300 луѓе а за после ќе му ја мислам ја.
1во одите суб ( за ММ медалов )
2ро одите воте

read more »

Запознавање

62 Day 1,999, 09:49 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво еМакедониски народ. Ова е мојата прва статија и ќе казам малце општо за мене и за мојот прв весник.
Јас сум АлекВелес мојот потпис кажува се што треба да се знае за еден човек односно се викам Александар а доаѓам од Велес.
Прв пат играва ја

read more »