Ambient on/off

Join the new world

 

Запознавање

Day 1,999, 09:49 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Greece by AlekVeles

Здраво еМакедониски народ. Ова е мојата прва статија и ќе казам малце општо за мене и за мојот прв весник.
Јас сум АлекВелес мојот потпис кажува се што треба да се знае за еден човек односно се викам Александар а доаѓам од Велес.
Прв пат играва ја заиграв кога познатиот Scymex беше 32-ри левел кога имаше левели на работа итн.И тогаш не разбирав ништо од играва оти бев и премногу мал за разлика од BandoleroMKD кој ме викна на играва знаеше се и ми викаше да правам профили за да му сум помогнал на некој си медал кој сега веќе го знам кој е тој и успеав и му помогнав после тоа направи една пауза од 1 ипол години и почнав пак мултиња да се растурувам оти тогаш еМакедонија стана светска сила ја завзема цела фрчка и отиде на италија итн. Тогаш на Плато сигурен сум дека му се скурчило од мене оти штом еМакедонија губеше а Scymex не беше онлине правев одма мулти. Али доста е со моето зборување за мене.Сега почнав да играм и да танкам цело време и рашив да направам весник со цел да успеам еднаш у историјата моја да фанам ММ.
Мојата прв весник ќе се содржи со кажување на еМакедонската ситуација, тролови и најчесто логички прашања за кои ќе има награди. Тоа е тоа од мене првите награди ќе бидат со поголема сума а тоа ќе се должи на мојата ситуација.

 

Comments

dDejan
dDejan Day 1,999, 09:51

в1/с2

со здравје весникот 🙂

AlekVeles
AlekVeles Day 1,999, 09:51

fala 😁

AlekVeles
AlekVeles Day 1,999, 09:55

За шаут:
Запознајте се со еБебето од Велес
http://www.erepublik.com/en/article/-1-2259417/1/20

Persej Makedonski
Persej Makedonski Day 1,999, 10:00

3/3 со среќа

AlekVeles
AlekVeles Day 1,999, 10:03

фала 😃

CobeMakedonski
CobeMakedonski Day 1,999, 10:07

o7

Claymore01
Claymore01 Day 1,999, 10:15

Успешно префрлен(и) 100 предмет(и) на AlekVeles. и суб и вот имаш

AlekVeles
AlekVeles Day 1,999, 12:43

fala 😁

TashaMKD
TashaMKD Day 1,999, 10:19

o7
Successfully transferred 500 item(s) to AlekVeles.

AlekVeles
AlekVeles Day 1,999, 12:43

blagodarime .

AlekVeles
AlekVeles Day 1,999, 12:43

fala ( 913 )

lazarosaMKD
lazarosaMKD Day 1,999, 11:17

в14 /суб 13

AlekVeles
AlekVeles Day 1,999, 12:46

blagodarime 😃

Matlija
Matlija Day 1,999, 11:25

s +v со среќа о7

AlekVeles
AlekVeles Day 1,999, 12:49

Fala

Sok1rac
Sok1rac Day 1,999, 11:59

v+s so sreka i vrati na mojot 🙂

AlekVeles
AlekVeles Day 1,999, 12:55

18/348 . Fala

thegreat1
thegreat1 Day 1,999, 12:03

s17 v18

AlekVeles
AlekVeles Day 1,999, 12:55

blagodarime ...

Zlatka22
Zlatka22 Day 1,999, 12:06

v+s

AlekVeles
AlekVeles Day 1,999, 12:55

falala 😃

Alorkokombi
Alorkokombi Day 1,999, 12:45

o/

Kanopy
Kanopy Day 1,999, 12:47

в+с+лепче+тенкче + веlешанче : )

AlekVeles
AlekVeles Day 1,999, 12:58

Многу фала сограѓанине ...

Runnern
Runnern Day 1,999, 12:48

v22s22 vrati kaj mene brat na vesnik http://www.erepublik.com/mk/newspaper/ana-bara-mana-263518/1

AlekVeles
AlekVeles Day 1,999, 12:59

58/1899 Fala !

Zcuta
Zcuta Day 1,999, 12:49

v26 s24

AlekVeles
AlekVeles Day 1,999, 13:01

fala

mac3donia
mac3donia Day 1,999, 12:52

auuuu da znaes samo kolku si se zaebal so si pocnal da igras ..... najiskreno

AlekVeles
AlekVeles Day 1,999, 13:01

emi sea chorba 😃

Mr.Hiccup
Mr.Hiccup Day 1,999, 12:54

v30 s27 srekno o/

AlekVeles
AlekVeles Day 1,999, 13:01

Fala 🙂

El Che G
El Che G Day 1,999, 13:12

в+С 29
добредојде

AlekVeles
AlekVeles Day 1,999, 14:06

добро ве најдов.

Elektro.N
Elektro.N Day 1,999, 13:13

v+s
o/

AlekVeles
AlekVeles Day 1,999, 14:07

fala ... o7

Ace Veles
Ace Veles Day 1,999, 13:26

Hmmm uste edno moe multi 😃:D

AlekVeles
AlekVeles Day 1,999, 14:08

хехехе ...

Drente
Drente Day 1,999, 13:27

v+s

AlekVeles
AlekVeles Day 1,999, 14:10

Фала

Dragi Gelov
Dragi Gelov Day 1,999, 13:32

v+s vrati i kaj mene 😉

AlekVeles
AlekVeles Day 1,999, 14:08

12/235 <- fala

Alphonso Gabriel
Alphonso Gabriel Day 1,999, 13:42

39

AlekVeles
AlekVeles Day 1,999, 14:10

благодарам

cobe 92
cobe 92 Day 2,000, 04:11

v 52 s 47 o7

AlekVeles
AlekVeles Day 2,000, 04:19

Fala

SaJrUs
SaJrUs Day 2,000, 04:14

milo mi e o/

AlekVeles
AlekVeles Day 2,000, 04:19

I mene isto taka 🙂

MKDpedza Day 2,000, 04:20

Comment deleted

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.