Ambient on/off

Поход на САД или 9/10 ресурси .!.4а4арА.!.

36 Day 1,775, 04:09 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Статија пишувам ептен кога сметам дека е нај неопходно, како сега, иако знам дека за 2-3 саата ке ми биде избришата бидејки плато ке најде некаков фламинг или вулгаризам во неа..

Да преминам на главното. Веќе 2 недели ужиуваме во 10/10 ресурси АМА

read more »