Ambient on/off

Собиранка Куманово - Баба Цану

69 Day 1,820, 13:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Конечно собиранка во фамозно Куманово.
Кај баба му на Батко Џорѓија
Да се најадеме и напиеме од Апулија.
Мислам дека нема потреба многу да се коментира што и како било сликие кажуваат све.

Владин тим Октомври
[img]http://farm9.[/img]

read more »

МЗО завршно обрачање [Mandanata]

30 Day 1,813, 05:36 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здравооо Македонијооо
Сите во еЗБОР
Ете ја мојата слика после мојот мандат за Месец октомври..
Почнав со -130к завршувам со -129033 мкд.

Може овој месец беше тежок за цел

read more »

MOD тим Октомви-Ноември [Mandanata]

66 Day 1,780, 10:32 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Здраво еМакедонијооооооооо!
Сите во Збор! xD


Во оваа статија сакам да го прествам МОД тимот за месец Октомври доколку на изборите победи Sajrus .

Министерство заread more »

Бисерите на Икономиста и Деда + Наградна Игра..... 100q7

18 Day 1,735, 11:18 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Здраво еМакедонијооо


Доста веќе со тролање, редно е да напишам некоја за градна игра...


Најголемиот еБисер : Икономистаааа


Човекот се меша во све и во економија и в

read more »

Власта ја Прави Штетата на Македонија!

33 Day 1,728, 07:22 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво еМакедонијо о7

По кој знеа кој пат, пишувам статија против Voix, може некој ќе си помисли дека го мразам, го тролам итн.
Но друга е работата, на Voix треба да да му биде јасно дека пред да напише статија треба да размисли малце што пишува

read more »