Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

King of Kings, ruling over Kings !

Битката на АрМакедон !

83 Day 1,501, 12:15 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

________________________________________________________________
ЕДИНИЦАТА АрМакедон ВИ ПОСАКУВА
________________________________________________________________


И СЕ НАЈДОБРО ВО НОВАТА

read more »

[KepenciMKD]Административен Сервис

11 Day 1,485, 09:29 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Поттикнат од драгиот ни прв конгресмен, кој со голем успех го води Конгресот овој месец, и тоа колку сака да ни ја приближи Македонија и правилата кои важат до оваа виртуелна еМакедонија со наметнување на дополнителни давачки за одобрување државјанст

read more »

[KepenciMKD]Нови измени на еRepublik

37 Day 1,449, 07:49 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Додадени се Албанија и Косово ( како српски регион )1. Албанија

Во состав на Албанија има три региони и тоа,

а. Југоисточна Албанија ( ресурс нафта )
б. Албански бреread more »

The speech everyone should hear !

20 Day 1,448, 15:17 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Today it`s 70th anniversary of one of the best speeches ever made. I know this has nothing to do with eRepublik, but I believe everyone who didn`t hear it yet should hear it and take a stand for better World .

[img]http://www.thompoole.co.[/img] … read more »

[KepenciMKD] Анти - пЉукачка !!!

28 Day 1,445, 07:29 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


For English scroll down...


Да зборувам на сите човечки јазици
па дури и на ангелски,
ако љубов немам тогаш сум бронза што ѕвони
или кимбал што ѕвечи.
И ако имам дар да пророкувам,
и ги знам сите тајни и
целото знаење, и така силна вер
read more »