Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

King of Kings, ruling over Kings !

АрМакедон

13 Day 1,624, 11:23 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

АрМакедонотСо тимпани и труби, торжества,
го дочекаа младиот цар:
на постела од свила безбожно дете,
на новата правда син.

Среде ноќ волците вијат
низ
read more »

Чудо !

27 Day 1,605, 10:08 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

(клик за play) - Мизар - Велигден

Според речникот на православната теологија, чудото е натприроден знак на Божјото откровение, „појава или настан извршени со божја сила“.
Во секојдневи … read more »

Медари ЗБОР !

16 Day 1,547, 11:45 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentИ ПОСЛЕ НЕКА РЕЧЕ НЕКОЈ ДЕКА БИЛО ЛОШО ШТО ИМА ТОЛКУ МНОГУ МЕДАРИ..
[url=http://www.youtube.com/watch?v=read more »

Македонци !

36 Day 1,523, 13:50 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Ние сме многу интересен народ. Интересни сме затоа што кога еднаш ќе се разбудиме, тогаш не постои начин повторно да заспиеме. За тоа будење да биде баш будење, ни беа потребни точно 20 години, бидејќи првото подрасонување беше кога станавме незави … read more »

[KepenciMKD] За вистината, за честа, за Македонија !!!

39 Day 1,506, 12:53 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Времето е дојдено , погледнете длабоко во себе , гледајте и право в очи на вистината , отворете ги очите и гледајте како пред нас се отвараат сите врати.
Сите заедно сплотени за МАКЕДОНИЈА , за ВИСТИНАТА , за ЧЕСТА , ГОРДОСТА н

read more »