Ambient on/off

My Life Without My Father

37 Day 1,997, 16:46 Published in Albania Albania Battle orders Battle orders

Arsyeja qe un do shkruaj kete artikull eshte sepse pikerisht edhe dy dite ne eRepublik behet dita 1999.

Me 23,03,1999 kur une veqsa kisha mbushur 1vit u vra babai im.

Shumica e femijeve ne kete bote kan prinderit e tyre,

read more »

Rendesia e STRENGTH-it, kalkulime te kontratave

23 Day 1,993, 12:04 Published in Albania Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Ky eshte artikulli im i radhes pasiqe cdo nate shkruaj nga nje artikull pavaresisht ciles kategori i perket ai, sonte artikulli do jete ne lidhje me STRENGTHIN(FUQINË). Pasiqe qe nje kohe te gjate s'ka pasur artikull te kesaj

read more »

Mendo 10 herë, Shprehu 1 herë !

19 Day 1,991, 12:50 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysis

Arsyeja që më shtyen ta shkruaj këtë artikull janë fyerjet që i kan bërë disa Shqipëtar në feed(postimet në murin e MU{njësia ushtarake}).
i bëj thirrje të gjithë lojtarëve që e luajnë këtë lojë, të mendojnë 10 herë dhe të shprehen 1 herë.
Mos i

read more »