Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Alb Live web: 1. kliko http://adf.ly/AUiCe 2. skip ad dhe shiko TV & Sport Live !

FUND !!!

11 Day 2,427, 04:22 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Pershendetje !

Sot kam vendos perfundimisht te largohem nga kjo loje pas 1 viti shume pasiv per shkak te impenjimeve te mia ne RL qe nuk me lejojne me shume se 2 dite ne jave te futem ne loje.
Nje arsye tjeter eshte se interesi per lojen … read more »

Per te gjithe shqiptaret !

95 Day 2,074, 06:39 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Pershendetje te gjithe ata qe e ndjejne veten shqiptare !

Nuk dua te … read more »

Kandidatura ime per Kryetar Partie ne PEA

2 Day 2,062, 06:15 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis


Me kete artikull dua te zyrtarizoj kandidaturen time per kryetar te PEA

read more »

Kandidatura ime per Parlament

3 Day 2,004, 12:26 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis


Sot shpall zyrtarisht kandidaturen time per anetar ne parlamentin shqiptar !
read more »

Kandidatura ime per Kryetar Partie

17 Day 1,995, 09:27 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis


Sot shpall kandidaturen time per kryetar partie te [url=http://www.erepublik.com/read more »