Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Alb Live web: 1. kliko http://adf.ly/AUiCe 2. skip ad dhe shiko TV & Sport Live !

Pamja e re e ALB LIVE

0 Day 1,849, 06:58 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentAlb Live me imazh te ri me rastin e festave te fundvitit

Shikoni pamjen e re te Alb Live:

1) Alb Live facebook
2) [url= … read more »

ePlayBoy II

3 Day 1,828, 14:02 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Pamje te nxehta per ata qe jane te lodhur nga lufta 😉

[img]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/[/img] … read more »

Alb Live | Website & facebook.

0 Day 1,828, 12:00 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Alb Live | Website & Facebook

Per te vizituar faqen Alb Live klikoni: Website[read more »

Gezuar Shqiperi 100 vite pavaresi ! nga Lezha....

7 Day 1,827, 14:14 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Kalaja e Lezhes e mbuluar nga flamuri KUQ e Zi !!!


read more »

TV & Sport Live nga Alb Live !

0 Day 1,824, 08:20 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Shikoni c'do ndeshje live duke vepruar si me poshte:

1) Klikoni: Alb-read more »