Ambient on/off

Join the new world

 

WEB i eShqiperis

Day 1,867, 05:51 Published in Albania Albania by Soldier 1995


Pershendetje Vellezer Sot do Ju Prezantoj Websajtin e Shqiperis

www.eshqiperia.tk

Gjithashtu tek Chati i web ejani qe te merni Admin Lojtar me te Vjeter qe te organizojm lojtaret e rinj

Faleminderit për Mirkuptimin
 

Comments

Lefter2
Lefter2 Day 1,867, 06:01

Votado

MeDzeLi
MeDzeLi Day 1,867, 06:34

V

EtzeL the Hun
EtzeL the Hun Day 1,867, 06:44

v+s

first=tank please : (

Profeta ERIC
Profeta ERIC Day 1,867, 06:50

Votado

cLaw eagLe
cLaw eagLe Day 1,867, 07:49

V

Portofoli Humbur
Portofoli Humbur Day 1,867, 08:27

Mos hargjo o vlla ALL me ble vota , jo qe ka diqka t'keqe ktu , po artikujve t'mire votat i vijne vet nga lojtaret.

V

Mustafa XXL
Mustafa XXL Day 1,867, 08:57

V pune e madhe

The Dictator Albanian
The Dictator Albanian Day 1,867, 10:14

V +

FdmScorp
FdmScorp Day 1,867, 10:43

Need votes or subs or FB likes ? order them here: http://goo.gl/yXezH

100 % legal

The Godfather 1974
The Godfather 1974 Day 1,867, 10:55

V+

ArnoldDjin
ArnoldDjin Day 1,867, 12:16

Big Vote

KOSOVA PEYONI
KOSOVA PEYONI Day 1,867, 17:16

bravo per mundin qe e boni per komunitet shqiptar

Vote

KRIMIKO
KRIMIKO Day 1,867, 17:21

Shqipera po perparon urime

kemi edhe kete web faqe per shqiperin : http://shqiperia.sitego.fr

Arius argiri
Arius argiri Day 1,868, 00:07

V

Ushtari003
Ushtari003 Day 1,868, 06:41

V+S Bravo tani mesova te luaj dhe me mir Lojen 🙂

Alexander of Babylon Day 1,868, 19:55

Comment deleted

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.